Borostyán-fogzási fájdalmat könnyítő babapárna

Published by krisztina on

ásványbarlang, kristálybarlang, egyedi kézműves ásványkarkötő, prémium füstölő, medencefüstölő, könyvek, tönkölypelyva párna, légzéskönnyítő gyerekpárna, megfázás ellen párna, alvás zavarra párna, gyógynövényes párna, parajdi só, parajdi sópárna

A borostyánt a „kisbabák ásványaként” is emlegetik, hiszen enyhíti a fogzás okozta kellemetlen érzeteket a babának, és segíti az emésztést, hiszen a hasi fájdalmakat is hatékonyan csökkenti, kezeli. Babáknál a borostyánt már a régi időkben is használták, a fogzás által keletkezett gyulladás kezelésére mivel rájöttek, hogy a csökkenti, fájdalmat, támogatja az immunrendszer működését, gyulladáscsökkentő, védi az egész szervezetet valamint, oldja a stresszt is. Mint ismeretes a népgyógyászatból a levendula gyógynövény álomhozó, nyugtató hatása, a rózsaszirom finom illata, valamit antibakteriális és gyulladásgátló hatása segíthet ezen nehezebb időszak könnyedebb átlendülésén.

A borostyán nyaklánc használata közben nagyon figyelni kell a babára, mivel egy nyaklánc viselése önmagában veszélyeket rejt a párnával ellentétben. A borostyános babapárna használata közben teljesen biztonságban van a kicsink, hiszen a borostyán a párna belsejébe van bevarrva egy kis zsákocskában ez által nem kell akkora figyelem a gyermekünkre.

borostyán, a párnák sarkaiba, biztonsági tasakokban kerültek elhelyezésre. Ujjainkkal finoman morzsolva a párna sarkát érzékelhetőek, vagy szövettől függően fény felé fordítva a párnát, láthatóak.

A babapárna nyugodtabbá, mosolygóssá varázsolja kisbabánkat, biztosítja a nyugodt alvást,  és megkönnyíthetjük számára a fogzás nehéz, embert próbáló időszakát.

Többféle huzatvariációval készítjük, kérem vegyék figyelembe, hogy manufakturális jelleggel készülnek, nem tömegtermelés, csakúgy mint a Rózsika álompárnáknál- illetve ásványékszereinknél, limitált a darabszám, de megrendelést felveszünk, rövid időn belül elkészítjük.

Tartalma:                                                                             

  • Borostyán ásvány
  • Levendula
  • Rózsaszirom

Webshopunkban, illetve forgalmazóinknál vásárolt párnájáról tudni illik, nem orvosság nem gyógyászati eszköz, orvosi ellátást és kezelést nem helyettesít, bármilyen fizikai vagy mentális betegség esetén keresse fel kezelőorvosát.

Csontosné Smied Krisztina ev.

4465 Rakamaz,Buji út.68.

borostyán babapárna, fogzást könnyítő, fogzást csillapító, borostyán, levendula, rózsaszirom
borostyán babapárna, fogzást könnyítő, levendula, rózsaszirom
Borostyán baba álompárna