Lakshmi Istennő bőség és szerencse mágia

Published by asvany on

ásványbarlang, kristálybarlang, egyedi kézműves ásványkarkötő, prémium füstölő, medencefüstölő, könyvek, tönkölypelyva párna, légzéskönnyítő gyerekpárna, megfázás ellen párna, alvás zavarra párna, gyógynövényes párna, parajdi só, parajdi sópárna

Lakshmi mind a szellemi, mind az anyagi bőség hindu istennője.

A Hold, a jószerencse, a boldogság, a szépség, a becsületesség, a termékenység és bőség megtestesítője.

Lakshmi legfőbb feladata, hogy a Föld valamennyi lakóját végtelen boldogságban és bőségben részesítse.

 Segít, hogy megtaláld azt a munkát, mellyel beteljesíted életfeladatodat. Ezáltal nem csak örömmel végzed ezt a tevékenységet, hanem megteremted életedben az anyagi jólétet is;

– lelked összekapcsolódjon a kreatív energiák végtelen forrásával;

– belső békéd, lelked harmóniája töltse el szívedet;

– szeretetteljes légkört teremts otthonodban.

Lakshmi ugye a gazdagság és szerencse istennője, férje pedig Visnu a fenntartó, aki a világban az anyagi és szellemi jólétet és javakat ossze szét, míg felesége a fizikai értelemben vett javakat. Ezért kapcsolódnak olyan szorosan egymáshoz, hiszen nem csak fizikai, hanem szellemi bőségre is szükségünk van.

A gyönyörű Lakshmi pedig örömmel segít azokon is, akik hozzáfordulnak. Éppen ezért, ha elvégzed ezt a varázslatot és utána rendszeresen mantrázol, elérheted, hogy élethosszig tartó bőséget, áldást és szerencsét adjon neked!

Lakshmi a gazdagság és jószerencse hindu istennője. Ő osztja el a szükséges javakat az emberek között. A gyönyörű, aranyfényű istennő sokszor lótuszon áll vagy ül, termékenységet és bőséget hoz. Készen állsz arra, hogy Lakshmi élethosszig tart bőséget és szerencsét adjon neked?

Kellékek

Egy kép vagy szobor Lakshmíról

Lótuszvirág (vagy, ami azt ábrázolja)

aarany gyertya

Lakshmi füstölő

Valami, ami „aranyra” emlékeztet (pirit vagy citrin)

egy kis tál vörös lencse

3 csipet indiai sáfrány

A varázslat menete

Csütörtöki napon, növő holdkor, tedd az oltárodra Lakshmí szobrát vagy képét, ha nincs oltárod, akkor egy kis asztalkára a lótuszvirágot és az aranyszínű köveket. Gyújtsd meg a füstölőt és tedd középre a gyertyát, de még ne gyújtsd meg. Szórd bele a sáfrányt a lencsébe érzéssel, és helyezd el az oltáron.

Meditálj kicsit az istennővel. Vizualizáld magad előtt, érezd a jelenlétét. Gondolj rá szeretettel. Majd mond hangosan a fohászt: „Itt ülök/térdelek előtted magasságos lótusz istennő, fenséges Laksmí, hogy tiszteletemet tegyem nálad és elmondjam, készen állok befogadni életembe a bőséget és a jólétet. Áldj meg szerencsével és gazdagsággal életem végéig, hogy többé ne keljen hiányt szenvednem semmiből. Drága Lakshmí, légy velem mindennap!”

Ezután gyújtsd meg a gyertyát és mond el a Lakshmí mantráját annyiszor, ahányszor jól esik:

„Om Mahalakshmichae Vidmahe Sri Vishnupathinichae Dí-Mahi Thanno Lakshmi Prachodayat”

Itt találsz a kiejtéshez, egy kis segítséget!

Nyugodtan szellemülj át bátran a mantrával, érezd, ahogy az istennő megáld és megsegít.

Végül köszönd meg neki a segítségét és hagyd egész éjjel égni a gyertyát.

Innentől kezdve bármikor elmondhatod a mantrát. A legtöbb indiai, aki nagy gazdagságra és szerencsére vágyik, van, hogy napjában 108-szor is elmondja, ezért láthatod ha ilyen videót nyitsz meg, a 108-as számot.

Lakshmi füstölő webshopunkban elérhető, rendelhető: