Rózsika ásványos babapárna

Published by krisztina on

ásványbarlang, kristálybarlang, egyedi kézműves ásványkarkötő, prémium füstölő, medencefüstölő, könyvek, tönkölypelyva párna, légzéskönnyítő gyerekpárna, megfázás ellen párna, alvás zavarra párna, gyógynövényes párna, parajdi só, parajdi sópárna

ásvány barlang rózsakvarc, hegyikristály, ametiszt ásványok felhasználásával

 
A levendula nyugtató erejét, feszültséget oldó hatását, és a rózsakvarc finom szeretet rezgéseit ötvöztük eggyé a babák pihentető, nyugalmas éjszakájáért. A hegyikristály felerősíti a rózsakvarc hatását, illetve kedvezően hat a babára. Az ametiszt nyugalmat hoz. 

 A levendula nyugtató hatása nemcsak néphit, hanem tudományosan egyre inkább alátámasztott tény. Egy kísérletben például a résztvevők egy részével levendulát, másokkal pedig élénkítő hatásúnak tartott rozmaringot szagoltattak, és közben figyelték az alanyok agyi aktivitását. A levendula hatására a nyugalmi állapotot kísérő agyhullámok voltak megfigyelhetők, a rozmaring viszont fokozott éberséget idézett elő.

Miért különleges a Rózsika Ásvány Álompárna?  Egyrészről a kislányunkról, Rózsáról kapta a nevét, másrészről az ásványok erejét figyelembe véve, kristálygyógyászati tanulmányainkat felhasználva, a pihentető álmok biztosítása könnyedén megy ezen párna elegyének tartalma segítségével. A rózsakvarc, hegyikristály  és a levendula együtt kiválóan harmonizálnak, hatásuk együttesen megnyugtató, álomhozó.

Ez a párna is egyedi kézműves termékünk, ezért 1-1 darab készül el belőle. Lehetőség van személyre szabni a párnát, csakúgy mint az ásványékszereket, ha egyedi igényed van, esetleg más ásványt szeretnél bele, lehetőség van erre, amennyiben az általad kért ásvány hatása békét, nyugalmat hozó, ez esetben kérd ki a véleményünk elérhetőségünk bármelyikén.

Felhasznált töltet: levendula , rózsakvarc, ametiszt,  rózsaszirom, hegyikristály, vatelin

Webshopunkban, illetve forgalmazóinknál vásárolt párnájáról tudni illik, nem orvosság nem gyógyászati eszköz, orvosi ellátást és kezelést nem helyettesít, bármilyen fizikai vagy mentális betegség esetén keresse fel kezelőorvosát.

A külső és belső huzat 100 % pamutból készült, külső huzat levehető, zipzáros, 40 fokon mosható. A belső betét nem mosható,víz ne érje, napfényre kitéve frissítjük fel.